Castelló: Jota Lopez, Nexgraff i MariaDie guanyadors de la Lliga Nacional de Graffiti a Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/12/218708_138151/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 03-12-2023
Jota Lopez, Nexgraff i MariaDie guanyadors de la Lliga Nacional de Graffiti a Castelló

La ciutat de Castelló s'ha convertit en la capital del graffiti amb la celebració de la competició nacional d'aquest art urbà.

L'esdeveniment va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut i va reunir a centenars d'artistes i seguidors.

En primer lloc va quedar Jota López, originari de Múrcia, amb la seua obra titulada 'Dimonis'. En segon lloc es va ubicar Nexgraff, de Guipúscoa, amb la seua obra anomenada 'Alvocat taronja' i en tercer lloc es va consagrar la granadina MariaDie amb la seua obra 'Infern'.

L'edil de Joventut va destacar l'orgull de reunir a Castelló a noms destacats de l'art urbà i la transformació de la ciutat en un llenç viu.

Durant l'esdeveniment es van realitzar exhibicions de graffiti en la Plaça Huerto Sogueros, on els participants van mostrar la seua destresa i creativitat amb aeroisols.

És la primera vegada que Castelló s'incorpora a aquest esdeveniment a nivell nacional, convocant als millors artistes del país.

Totes les creacions artístiques realitzades durant la competició seran exposades pròximament en diferents punts de la ciutat.

A més, també es va realitzar un taller on els veïns i visitants van poder provar les seues habilitats amb els esprais.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana