Castelló: Cuatroochenta fitxa Fernando Denis Ramírez per impulsar Sofistic com a referent de la ciberseguretat a Espanya


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/1/220626_139371/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 10-01-2024
Cuatroochenta fitxa Fernando Denis Ramírez per impulsar Sofistic com a referent de la ciberseguretat a Espanya

Fernando Denis Ramírez s'ha incorporat a Cuatroochenta com a Country Manager de Sofistic a Espanya. Amb 8 anys d'experiència com a CEO de Hispasec, el seu objectiu serà situar a Sofistic entre les empreses de ciberseguretat de referència al país, equiparant el seu posicionament a Panamà i Colòmbia.

En el primer semestre de 2023, Sofistic va registrar un increment de vendes del 53%, segons informe financer auditat i publicat en BME Growth, basant-se en els seus serveis especialitzats en detecció i resposta a incidents de ciberseguretat.

La trajectòria de Fernando Denis Ramírez ve avalada per els seus 15 anys d'experiència en Hispasec, empresa pionera del sector i creadora de Virus Total. La seva tasca com a CEO de la companyia la va convertir en una de les empreses de ciberseguretat més reconegudes del país.

El nou country manager de Sofistic a Espanya posarà els seus coneixements tècnics i experiència de negoci al servei de la firma de ciberseguretat de Cuatroochenta. La incorporació de Fernando contribueix decisivament a l'estratègia de Sofistic de reunir en un mateix equip de treball una generació que entén com evoluciona la ciberseguretat i la ciberdelinqüència.

La visió més completa, lliure i efectiva de la ciberseguretat prové d'una generació que va conscienciar empreses i institucions a Espanya quan encara no comptaven amb recursos adequats per afrontar els riscos. Aquesta generació ha estat determinant per a la seguretat del país en els últims 20 anys.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana