Castelló: Carrasco: CEVISAMA se convierte en el mejor escaparate para mostrar la innovación y el talento de la cerámica de Castellón


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/1/220650_139383/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 11-01-2024
Carrasco: CEVISAMA se convierte en el mejor escaparate para mostrar la innovación y el talento de la cerámica de Castellón

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha reiterat el compromís de l'ajuntament amb la indústria de l'azuleig i la promoció de l'ús de la ceràmica en la ciutat. Això ho ha afirmat durant la va reunir mantinguda amb la directora de CEVISAMA, Carmen Álvarez.

CEVISAMA és una fira valenciana que se celebrarà entre el 26 de febrer i l'1 de març a València. Durant aquesta va reunir, l'alcaldessa ha destacat que el suport al sector de l'azuleig és una prioritat per a l'ajuntament ja que és l'activitat industrial principal de la zona. A més, ha assenyalat que la fira és converteix en el millor aparador per a mostrar la innovació i el talent en el sector de la ceràmica.

L'alcaldessa ha posat èmfasi en el paper que han de tenir els administracions, com l'Ajuntament de Castelló, a donar suport als empreses del sector de l'azuleig. És important posar en marxa mesures que ajuden a superar dificultats, com la crisi energètica i l'augment dels costos de producció. Segons Carrasco, això és necessari per a recolzar una indústria que genera ocupació i benestar per als famílies de Castelló.

La presència de Castelló en CEVISAMA també és reflecteix a través del Premi Nacional de Ceràmica 'Ciutat de Castelló', que és convoca durant la fira. Aquest premi permet mostrar la creativitat i l'aspecte artístic de la ceràmica com a forma d'expressió artística.

Carrasco ha destacat que CEVISAMA és una referència mundial per als professionals del sector de l'azuleig i atorga prestigi a totes els empreses i institucions participants. A més, ha ressaltat l'excellent relació entre l'ajuntament i la fira, reflectida en la visita de la directora de CEVISAMA a la ciutat.

L'alcaldessa ha mencionat que dones de l'ajuntament és treballa per a promoure els usos i possibilitats dels paviments i revestiments ceràmics produïts en la ciutat. També s'implementaren mesures en els plecs dels pròxims projectes urbans per a fomentar l'ús de la ceràmica i posar en valor la indústria més reconeguda a nivell mundial a Castelló.

Carrasco ha expressat el seu suport a tots els emprenedors, empreses i professionals que formen part del sector de l'azuleig, ja que són la millor carta de presentació del talent i el saber fer que genera riquesa i ocupació. Finalment, reafirma el compromís del govern municipal a preservar i recolzar aquesta indústria dones dels administracions públiques.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana