Castelló: Compromís aconsegueix augmentar la partida per a bons comercials al govern municipal de Castelló


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 16-01-2024
 

El portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha aconseguit que el govern municipal es comprometa a augmentar la partida destinada als bons comercials en l'any 2024 a través dels romanents del pressupost. Encara que Garcia ha lamentat que els pressupostos no contemplen aquesta pujada, ha assegurat que estaran vigilants perquè el govern compleixi la seua paraula.

Garcia ha recordat que va ser l'equip de govern de Fadrell qui va llançar la campanya de Bons Comercials en 2021, amb l'objectiu d'incentivar els consumidors a recolzar el xicotet comerç i a contribuir a la seua recuperació després de les dificultats sofertes durant la crisi sanitària. Aquesta campanya va comptar amb la col·laboració d'entitats empresarials com COMFECOMERÇ i a causa del seu èxit, el govern va decidir donar-li continuïtat en 2022 i 2023.

En lloc de fomentar dinamitzacions i campanyes, Compromís aposta clarament pels bons comercials, els quals han tingut un efecte positiu tangible en el comerç local de Castelló. És per això que han presentat una esmena en el pressupost per valor de 100.000 euros perquè la quantitat de la campanya arribe els 360.000 euros. Encara que l'esmena va ser rebutjada, el govern va acceptar adoptar-la amb els romanents.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana