Castelló: CaixaBank i HOSBEC renoven el seu acord per impulsar el sector turístic


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 06-02-2024
 

CaixaBank i l'Associació Empresarial Hotelera i Turística de la Comunitat Valenciana (HOSBEC) han renovat el seu conveni de col·laboració per impulsar el sector turístic.

L'entitat financera posa a disposició dels socis de HOSBEC una oferta de productes en condicions avantatjoses per dinamitzar el sector turístic a la Comunitat Valenciana.

La línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism es focalitza en l'impuls del mercat turístic amb un model especialitzat i proper a hotels i allotjaments turístics.

L'acord també preveu avantatges en la gestió de comptes, targetes, transferències i finançament per als socis de HOSBEC.

Aquest conveni reforça el compromís de CaixaBank per donar suport i millorar la competitivitat del sector turístic mitjançant productes i serveis financers adaptats a les seues necessitats.

Amb aquest nou acord, CaixaBank continua sent una peça clau en la recuperació del sector turístic, facilitant la concessió de crèdit i donant suport a les seues necessitats específiques.

CaixaBank Hotels & Tourism compta amb una àmplia oferta de productes i serveis especialitzats per al sector turístic, amb un equip de professionals experts en el mercat hoteler i de gestors de CaixaBank Empreses.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana