Castelló: Carrasco: 'Castelló torna a estar al mapa després d'anys de menyspreu de la Generalitat i Ajuntament governats pel PSOE


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223158_141059/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/2/223158_141059/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/2/223158_141059/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/2/223158_141059/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 17-02-2024
Carrasco: 'Castelló torna a estar al mapa després d'anys de menyspreu de la Generalitat i Ajuntament governats pel PSOE

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha valorat avui 'el nou impuls a les relacions entre l'Ajuntament de Castelló i la Generalitat Valenciana que va a suposar una nova i fructífera etapa per a les dos administracions'.

Carrasco ha recordat que 'durant els últims dies hem tingut l'evidència que la ciutat de Castelló torna a comptar per a la Generalitat, amb la visita del vicepresident primer del Consell i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera; la vicepresidenta segona i consellera de Benestar Social, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, i de la consellera d'Innovació, Indústria i Comerç, Nuria Montes'.

Residència de majors i edifici Borrull: La alcaldessa ha volgut recordar la visita de la vicepresidenta segona i consellera de Benestar Social, Susana Camarero, 'que ha reactivat una obra molt esperada pels castellonencs com és la residència de majors del carrer Onda, que comptarà amb 80 places i amb un Centre de Dia amb capacitat per a altres 40 persones, després de vuit anys d'oblidar-se dels socialistes'. A més, s'ha manifestat la voluntat del Consell d'assegurar un repartiment just de l'edifici de Borrull per a albergar i descongestionar els Serveis Socials del centre.

Edifici de La Pèrgola: Quant a la visita del conseller de Cultura i Esport i vicepresident primer, Vicente Barrera, la mandatària local ha mostrat la seva satisfacció de veure com el projecte de la remodelació de La Pèrgola va camí de ser una realitat, després de molt temps d'espera.

Hub tecnològic i nou Museu de la Festa en Correus: També es valora la visita amb la intenció de desbloquejar projectes com l'hub tecnològic i el nou Museu de la Festa en Correus. La alcaldessa destaca la importància d'aquests avanços per a Castelló, després d'anys d'oblidar-se i menystenir per part d'anteriors administracions.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana