Castelló: Sorteig de 80 xecs de 100 euros per comprar en el comerç local


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223349_141205/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 21-02-2024
Sorteig de 80 xecs de 100 euros per comprar en el comerç local

Alberto Vidal, regidor de Comerç i Consum, ha presentat 'El teu comerç local et premia 2024', una campanya en la qual es sortejaran 80 xecs de 100 euros amb l'objectiu de potenciar el comerç de proximitat. Vidal ha assegurat que 'aquesta és una de les moltes iniciatives que tenim pensades per donar suport al nostre comerç local i amb la qual aconseguirem injectar un total de 8.000 euros'.

Per cada compra superior a 10 euros als comerços adherits a la campanya, els clients tenen l'oportunitat de guanyar un xec de 100 euros per ser utilitzat en el mateix establiment. En rebre el tiquet de compra, rebran un cupó que hauran de completar amb les seues dades personals i dipositar en un bústia ubicat en les diferents seus de l'Ajuntament i en les tècniques alcaldies de la ciutat. Aquesta promoció estarà vigent des del 21 de febrer fins al 11 de març.

'Al llarg d'aquest any seguirem implementant una sèrie de propostes i iniciatives de manera contínua per recolzar i enfortir el comerç local. Aquestes accions formen part d'una estratègia integral que hem dissenyat, la qual abarca diverses mesures destinades a revertir la situació en la qual es troben els nostres comerciants', ha conclòs Vidal.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana