Castelló: Presenten els dorsals i les samarretes de la Marató BP Castelló i 10K FACSA


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223445_141269/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 22-02-2024
Presenten els dorsals i les samarretes de la Marató BP Castelló i 10K FACSA

Esta mateixa vesprada ha tingut lloc la presentació dels dorsals i les samarretes que portaran els corredors i corredores de Marató bp Castelló i 10K FACSA Castelló. Estes últimes, estan signades per la marca JOMA, patrocinadora tècnica de la competició.

Els dorsals es podran recollir a Expomaratón, la fira del corredor, el pròxim 24 de febrer a la sala El Grau, situada al Grau de Castelló. Allà, dins de la bossa del corredor, es lliuraran les samarretes oficials als atletes.

A l'acte han acudit Vicent Sales; regidor de Relacions Institucionals de l'Ajuntament de Castelló; Eva Andrés, coordinadora de comunicació en bp Castelló, Patricia Agrasar, cap de servei de FACSA i, per part de l'equip organitzador de la prova, Juanma Medina, director de carrera; Iracema Cambronero, presidenta del Club d'Atletisme Running Castelló, Juan Reboll, vicepresident primer del club i Omar Sales, vicepresident segon del club i responsable d'animació de Marató bp Castelló.

Marató bp Castelló i 10k FACSA Castelló tindran lloc el diumenge 25 de febrer amb eixida a l'Avinguda Vila-real, de Castelló. La carrera de 10k començarà a les 9:00 i la marató a les 9:17. La meta de les dues carreres estarà situada en el andana central del Parc Ribalta.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana