Castelló: Experts en activitat física i esport participen en cicle de conferències del CEU de Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223471_141284/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/2/223471_141284/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/2/223471_141284/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 23-02-2024
Experts en activitat física i esport participen en cicle de conferències del CEU de Castelló

El president del Col·legi Oficial de Graduats en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de la Comunitat Valenciana, José Luis Herreros Saiz, va inaugurar el primer cicle de conferències "Activitat física, esport i salut" a la Universitat CEU Cardenal Herrera de Castelló. Aquest cicle té com a objectiu connectar els estudiants de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport amb experts de referència en l'àmbit, per informar-los sobre les oportunitats de desenvolupament professional.

Durant la seva intervenció, el president del col·legi va destacar la importància de la regulació professional en el sector esportiu valencià, explicant les sortides professionals del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. Es va referir també al pla "En moviment" de la Comunitat, una estratègia de prescripció d'activitat física des de Atenció Primària.

Els pròxims ponents del cicle seran Rafael Fayos i José Luis García, experts en salvament marítim i rendiment esportiu respectivament. La sèrie de conferències serà clausurada per Julio Tous, especialista en treball de força i prevenció de lesions en l'àmbit esportiu, juntament amb el seu col·laborador Chema Quintana.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana