Castelló: Ajuntament de la Vall d'Uixo facilita servei gratuït d'autobús a la Magdalena el 2 de març


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223577_141365/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 26-02-2024
Ajuntament de la Vall d'Uixo facilita servei gratuït d'autobús a la Magdalena el 2 de març

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha posat a disposició un servei gratuït de transport públic perquè els joves puguen desplaçar-se a les Festes de la Magdalena el dissabte 2 de març.

Els horaris s'han establit en diferents franges per adaptar-se a tot tipus de públic, amb sortides des de l'Estació d'Autobusos de la Vall d'Uixó a les 13.00 hores, 16.00 hores i 20.00 hores, i tornades des de La Farola de Castelló a les 21.00 hores, 1.00 hores i 5.00 hores.

Les places són limitades i els tiquets gratuïts es lliuraran en el mateix autobús, amb l'objectiu que els desplaçaments es realitzen amb seguretat i comoditat, sense necessitat de prendre el cotxe.

El regidor de l'àrea, Manel Agea, ha destacat que aquest servei respon a la demanda de la ciutadania, sobretot durant el primer cap de setmana de la Magdalena, quan molts vallerins i vallerines van a Castelló a gaudir de la festa.

En definitiva, es busca que la ciutadania no haja de prendre el cotxe en un dia de molts desplaçaments, oferint una alternativa de transport públic per facilitar l'assistència a les celebracions de la Magdalena.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana