Castelló: Compromis reivindica a Cevisama més ajudes al sector i un acord entre patronal i treballadors


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223629_141396/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 27-02-2024
Compromis reivindica a Cevisama més ajudes al sector i un acord entre patronal i treballadors

Els representants de Compromís han acompanyat als treballadors i treballadores a la concentració convocada per CCOO i UGT per la falta d'avanços en la negociació del nou conveni de la ceràmica.

Baldoví: ``El `Pla Expres' de Mazon ha sigut un fracàs. Els nous ERTES i ERES han afectat a milers de treballadors dels pobles de Castelló els últims mesos''.

La ceràmica, el sector econòmic i industrial més important de les comarques de Castelló celebra aquesta setmana la Fira Cevisama i el síndic de Compromís, Joan Baldoví, acompanyat pel diputat autonòmic, Vicent Marzá, els representants de Compromís a la Diputació de Castelló, David Guardiola i Maria Fajardo, l'alcaldessa de Betxí, Carla Nebot, i els alcaldes de Cabanes i Vistabella, David Casanova i Jordi Alcón, juntament amb regidors de Castelló, Moncofa i Burriana, han visitat els diferents estands de la fira amb l'objectiu de conèixer de prop el producte de les diferents empreses, a més d'escoltar el teixit ceràmic castellonenc i als seus treballadors i treballadores.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana