Castelló: L'Ajuntament de Castellon rep la nova direcció d'UBE Corporation Europe


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224484_142035/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 14-03-2024
L'Ajuntament de Castellon rep la nova direcció d'UBE Corporation Europe

La alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, ha rebut aquest matí a la nova direcció de l'empresa Ube Corporation Europe, encapçalada pel seu nou president Jose Ignacio de la Iglesia, acompanyat per Bruno de Bievre, a qui substitueix en el càrrec. En la visita ha estat també present el regidor de Relacions Institucionals, Vicent Sales.

Carrasco ha donat la benvinguda al nou president i li ha desitjat bona sort en la seua nova aventura com a màxim responsable de la multinacional japonesa instal·lada al Grau.

Per a l'alcaldessa, aquesta recepció és un nou exemple de l'excellent relació institucional entre l'empresa i l'Ajuntament, destacant que sempre es posa la 'catifa vermella' a aquelles empreses i iniciatives que permeten generar ocupació de qualitat i riquesa en la ciutat, com és el cas de UBE.

Begoña Carrasco ha ressaltat la importància de la presència de UBE al Polígon del Serrallo, junt amb altres empreses i multinacionals, com un pol industrial de creixement econòmic de primer nivell a la Comunitat Valenciana.

A més, l'alcaldessa ha posat l'accent en la necessitat d'ampliar el sòl industrial en el terme municipal i en la importància d'infraestructures estratègiques com l'estació intermodal per al Port de Castelló, essencial per al desenvolupament econòmic de la ciutat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana