Castelló: Repartixen 2.200 unitats gratuites de la Flor de Lledo en honor a la Mare de Lidon


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/4/226741_143693/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 27-04-2024
Repartixen 2.200 unitats gratuites de la Flor de Lledo en honor a la Mare de Lidon

Amb motiu del Centenari de la Coronació de la Mare de Lledó, el Patronat de Turisme i el Gremi de Forners han repartit aquest dissabte un total de 2.200 unitats gratuites de la Flor de Lledo a la plaça Major.

El repartiment ha tingut lloc entre les 11:00 hores i les 13:30 hores i forma part del conjunt d'accions que s'estan duent a terme per posar en valor la gastronomia castellonenca. La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, acompanyada dels regidors de comerç, Alberto Vidal i Cultura, Maria España, ha participat en l'esdeveniment.

La regidora de Turisme ha explicat que 'volem que la Flor de Lledó es convertisca en un dolç referent en la nostra gastronomia per potenciar la nostra rica tradició culinària'. A més, ha assenyalat que 'aquest repartiment també ha sigut una oportunitat per homenatjar a la nostra Patrona en un dia en el qual el tradicional `Pregonet´ ha omplert de vida els carrers del centre'.

Per la seua part, el regidor de Comerç i Consum ha assegurat que 'amb aquesta iniciativa també volem posar en valor la incredible labor que realitza el Gremi de Forners a la nostra ciutat per difondre i preservar la nostra rica tradició culinària'.

Cal recordar que la Flor de Lledó és un deliciós fullat amb crema de taronja i llima confitada creat pel Gremi de Forners de Castelló en 2016 específicament per a aquestes dates. Aquest producte artesà pretén traslladar al paladar els aromes de tarongers dels camps cítrics que envolten la basílica de Lledó.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana