Castelló: Harlem Globetrotters World Tour 2024 arriba a Castelló el 16 de maig


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227276_144076/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 09-05-2024
Harlem Globetrotters World Tour 2024 arriba a Castelló el 16 de maig

Els mítics Harlem Globetrotters tornen a Espanya i Castelló serà una de les deu ciutats que acollirà el seu espectacle vertiginós ple de cistelles espectaculars i moviments imperdibles. Concretament, el dia 16 de maig, el Pavello Poliesportiu Ciutat de Castelló serà l'escenari d'una cita tan especial i les entrades encara estan disponibles a Mitaquilla.com.

En el Harlem Globetrotters World Tour 2024, presentat per Adeslas, els aficionats al bàsquet podran gaudir de la màgia i l'espectacle dels jugadors del mític equip nord-americà, que en 2026 celebrarà el seu centenari. A més de presentar una renovada imatge, els Harlem Globetrotters han decidit donar una volta més a l'espectacle d'aquest any, que estarà ple de sorpreses per a tots els espectadors que vagin a veure'l.

Els Harlem Globetrotters, que han protagonitzat ja 8 gires amb Proactiv a Espanya, són els creadors més originals i influents del bàsquet actual, posat en pràctica per atletes amb habilitats úniques. Alguns dels seus membres exhibeixen rècords mundials únics, com l'Alley-Oop a major distància, el tir més llunya amb els ulls tapats o el major nombre de llançaments de mitja distància en un minut.

El 2023, la gira dels Harlem Globetrotters va visitar deu ciutats espanyoles i va crear una gran expectació, batent tots els rècords gràcies a la presència de més de 70.000 espectadors a les graderies.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana