Castelló: Albiol (EU) exigeix l?aplicació de la llei de dependència a Castelló


 
La Plana al Dia | Castelló | Sociedad | 29-04-2011
 

?És absolutament intolerable que a dia d'avui el 50% dels ciutadans i ciutadanes que van demanar les ajudes encara no hagen percebut ni un euro, hem arribat inclús a la lamentable situació de persones que han mort abans de veure els seus drets respectats pel seu govern autonòmic?, afirma la candidata d'EUPV, ?fa quatre anys des que es va promulgar la llei i el Partit Popular encara no ha complit amb les seues obligacions?.
La diputada considera lamentable que el País Valencià siga conegut com la comunitat, després de Canàries, que menys ha fet per atendre l'aplicació d'aquesta llei, ?demostra a les clares les prioritats del Consell de Camps, evidentment no són les persones, són les formules 1, els centres de convencions pagats a preu d'or, i un llarg etcètera per oblidar?. ?És en aquestes iniciatives purament d'imatge, que es gasten els nostres governants els diners dels nostres impostos, i després no hi ha ni un xavo per als més necessitats?.
La diputada finalitza exhortant al Consell del Partit Popular, que complisca amb el col?lectiu de dependents, que respecte els seus drets com a ciutadans, i deixe de tractar-los com si no existiren. ?Han passat ja massa mesos, els dependents mereixen una Conselleria de Benestar Social que respecte, simplement, el que marca la llei, no es tracta d'una almoina, estem parlant d'uns drets xafats impunement?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana