Comunitat Valenciana: La Universitat CEU Cardenal Herrera llança beques per a que estudiants de Medicina realitzen pràctiques clíniques als Estats Units


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/207299_131102/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/5/207299_131102/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 25-05-2023
La Universitat CEU Cardenal Herrera llança beques per a que estudiants de Medicina realitzen pràctiques clíniques als Estats Units

La Universitat CEU Cardenal Herrera ha creat el primer Programa de Becas de Pràctiques Clíniques als Estats Units per a estudiants de Medicina a Espanya. Els futurs facultatius tindran l'oportunitat de realitzar rotacions de pràctiques en reconeguts hospitals i centres sanitaris de Chicago i Nova York.

Per a beneficiar-se d'aquesta beca, els estudiants de 5è de Medicina i Medicine, dels campus de Castelló i Alfara del Patriarca (València), podran fer ús de la finançament per a tres rotatoris de pràctiques en hospitals seleccionats.

Amb aquest programa acadèmic, la Universitat CEU Cardenal Herrera pretén potenciar l'aprenentatge internacional i la interculturalitat dels estudiants de Medicina i Medicine. A més, el programa de beques assegura un assegurança de responsabilitat civil per a la realització de pràctiques als Estats Units.

La participació en aquest programa representa una valuosa experiència en la cura de la salut als Estats Units, l'oportunitat de millorar el currículum a través de la pràctica de l'anglès en l'entorn mèdic i la possibilitat d'obtenir recomanacions i establir una xarxa de contactes professionals a nivell internacional. Així mateix, els estudiants que completen el programa tindran més oportunitats d'exercir als Estats Units, ja que l'experiència clínica en centres sanitaris nord-americans és un factor diferencial i necessari per a la realització dels exàmens d'accés a dit sistema sanitari, coneguts com a steps.

La Facultat de Ciències de la Salut de la CEU UCH compta amb més del 30% d'estudiants internacionals, i des del Vicerectorat d'Internacionalització s'ha impulsat aquest programa per a millorar encara més la formació internacional dels estudiants de Medicina i Medicine.

El vicerector d'Internacionalització de la CEU UCH, Chirag Sheth, ha enfatitzat en la importància d'aquesta iniciativa per a la formació acadèmica dels estudiants, mentre que la degana de la Facultat de Ciències de la Salut, Verónica Veses, ha destacat l'oportunitat d'aprenentatge internacional que ofereix aquest programa.

Amb aquestes beques, la Universitat CEU Cardenal Herrera estableix llaços internacionals que permetran als estudiants tenir noves experiències professionals i formatives, així com un camí més fàcil per a accedir al sistema sanitari nord-americà.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana