Comunitat Valenciana: Retalls Zero celebra el seu acte de fi de campanya a València


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/207519_131253/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/5/207519_131253/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/5/207519_131253/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 27-05-2023
Retalls Zero celebra el seu acte de fi de campanya a València

Retalls Zero, la primera força progressista extraparlamentària, ha celebrat l'Acte de Fi de Campanya en la seua seu electoral a Ruzafa, València. En l'acte ha participat Joanen Cunyat, candidat a la Generalitat i cap de llista per València, junt amb la candidata per Alacant, Gertrudis Hurtado; la candidata de Castelló, Juana Villena; i la portaveu nacional, Nuria Suárez; acompanyats de candidats i simpatitzants de tota la Comunitat.

Durant l'acte, María José Salvador, candidata en la llista de València, ha assegurat que durant els 'govern del Botànic' l'atraco contra el 90% de la població, treballadors i empresaris 'no s'ha detingut, sinó que ha seguit avançant' mentre bancs i monopolis han multiplicat els seus guanys. La candidata ha argumentat que això no s'arregla amb ajudes o polítiques socials 'que pal·lien una miqueta el problema', sinó que 'cal detindre aquest atraco'.

Salvador ha finalitzat criticant la idea del vot útil que difonen les formacions progressives parlamentàries. 'Jo em pregunte, útil per a qui? Per a bancs, monopolis i capital estranger els està sent útil els governs actuals'.

El candidat a la Generalitat, Joanen Cunyat, ha començat la seua intervenció agraïnt a tots els simpatitzants, amics i militants l'enorme treball que han fet durant la campanya. El candidat ha criticat la idea que ens difonen les altres alternatives de que el principal problema és 'que ve la dreta'. 'El que ens juguem el 28-M és si avança l'atraco de la inflació, si bancs, monopolis i capital estranger van a seguir acumulant cada vegada més beneficis, o si es frenar la crisi redistribuint la Riquesa', ha remarcat Cunyat.

L'acte s'ha celebrat de cara a les Eleccions del 28M i ha comptat amb la participació de candidats i simpatitzants de tota la Comunitat Valenciana.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana