Comunitat Valenciana: Concert sobre l'aigua: València Mar organitza un espectacle per a gaudir des del vaixell en Sant Joan


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/6/208739_131950/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 19-06-2023
Concert sobre l'aigua: València Mar organitza un espectacle per a gaudir des del vaixell en Sant Joan

¿Un concert sobre l'aigua? València Mar ho fa possible el proper dissabte 24 de juny en el qual, tant des dels vaixells com des de La Barraquita Beach Club & Restaurant, es podrà gaudir d'un gran concert de música en directe.

L'exclusiva marina de la ciutat ha preparat un cap de setmana de Sant Joan ple de diferents activitats nàutiques i d'oci per a tots els públics. Entre elles destaca el concert sobre l'aigua que es durà a terme el dissabte des de les 20:30h junt al restaurant La Barraquita. Aquest espectacle únic es podrà gaudir des de les embarcacions que decideixin fondejar junt a la plataforma des de la qual es farà el concert, o bé en la marina deleitant-se amb la cocteleria i gastronomia de La Barraquita.

Només es podrà participar en aquest esdeveniment amb reserva prèvia. En el cas de fer-ho des d'un vaixell és imprescindible contactar amb l'oficina de València Mar. Si per contra vols veure el concert des de terra pots reservar taula a La Barraquita. El restaurant també ofereix el servei d'acostar la seua oferta gastronòmica als vaixells fondejats.

Des del divendres, a Plan Beach ja pots gaudir del cap de setmana amb una barbacoa i un DJ. Si prefereixes major tranquil·litat, la teua opció és Valparaiso per a deleitar-te amb la posta de sol i una exposició de l'obra de Valeria Oliva.

Després de l'estiu l'activitat continuarà en València Mar, està programat la disputa del Campionat del Món Femení Snipe (3-8 d'octubre) que convertirà València Mar en l'epicentre de la vela femenina mundial. Serà la primera vegada que aquest campionat del món femení es celebre en aigües valencianes. L'organització preveu congregar a més de 100 regatistes de més de 15 països. Després d'això, arribarà el torn del Windsurfer València Mar Festival a final de novembre, entre altres activitats que es concretaran amb el pas dels dies.

València Mar, el port esportiu privat de la ciutat està situat a pocs metres de la platja i a tan sols 10 minuts del centre de la ciutat. Actualment es troba amb una ocupació total dels seus amarratges i amb una llista d'espera de més de 100 embarcacions.

Entre els seus serveis, la marina compta també amb aparcament cobert, electricitat h.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana