Comunitat Valenciana: International Paper Espanya s'incorpora com a soci al Clúster d'Innovació per promoure la innovació i l'evolució en la indústria de l'envàs i l'embalatge


 
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 20-07-2023
 

Madrid, Espanya - 20 de juliol de 2023. - La innovació és, avui en dia, un dels principals objectius de la indústria de l'envàs i l'embalatge. Alineats amb aquest mateix objectiu, International Paper Espanya s'ha unit al Clúster d'Innovació de València, formant part de les companyies que participen en aquesta cadena de valor.

Durant el 67è esmorzar celebrat per l'organització, van ser presentats com a nous membres. International Paper té com a objectiu aportar els coneixements de 125 anys d'experiència per millorar la innovació en el sector i la seva modernització considerant el desenvolupament sostenible. A més, en el seu compromís per la sostenibilitat i la innovació, buscaran el diàleg per ajudar amb noves solucions i desenvolupaments sostenibles en aquest àmbit.

International Paper Espanya, que ha guanyat diversos premis de reconeixement nacional i internacional per la innovació en els seus treballs, pretén potenciar, mitjançant la seva inclusió al Clúster, la importància d'aquest factor. D'ara en endavant, l'empresa apostarà per la creació de valor conjunta, amb la finalitat de fomentar la recerca i la implementació de nous mètodes i desenvolupaments sostenibles.

Des de International Paper, posen de manifest la necessitat de cooperació entre empreses productores i consumidores que permeti evolucionar i identificar les necessitats del sector i escoltar els consumidors. El seu objectiu? Dissenyar nous productes que millorin l'experiència del client i impulsen la millora i modernització en la indústria.

Una iniciativa que fomenten des del Clúster, i que busca impulsar la modernització i la captació de talent, és fer la indústria de l'embalatge atractiva per a aquells joves preparats. Cal destacar la necessitat d'evolucionar en un àmbit tan experimentat com és l'embalatge.

Amb la seva integració al Clúster, International Paper busca participar en les diverses activitats promogudes per l'organització que tenen com a missió millorar i modernitzar el sector. No només amb la finalitat de facilitar la cooperació cap a un sector més sostenible i eficaç, sinó també de formar part en projectes de col·laboració amb universitats que atreuen el talent jove cap a una indústria que està evolucionant i que vol seguir fent-ho.

Sobre International Paper

International Paper (NYSE: IP) és un líder mundial en la producció d'embalatges, pasta de cel·lulosa i altres productes provinents de la fibra, respectuós amb el planeta i una de les majors empreses de reciclatge del món. La nostra seu central es troba a Memphis, Tennessee (EE. UU.), i donem feina a unes 39.000 persones arreu del .


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana