Comunitat Valenciana: El PPCV demana al Govern d'Espanya aplicar la solidaritat hídrica i realitzar aportacions d'aigua a l'Albufera


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/226894_143800/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 01-05-2024
El PPCV demana al Govern d'Espanya aplicar la solidaritat hídrica i realitzar aportacions d'aigua a l'Albufera

El GPP ha sol·licitat al Govern d'Espanya aplicar la solidaritat hídrica, realitzar les aportacions d'aigua necessàries per garantir l'equilibri ecològic a l'Albufera, així com l'aprovació del Pla d'Emergència per al parc natural.

El GPP ha presentat una proposta en Les Corts en la qual exigeix al Govern d'Espanya respecte als drets hídrics dels ciutadans i els sectors productius de la Comunitat Valenciana i dels nostres espais naturals protegits.

En la PNL es demana arribar a un Pla Nacional de l'Aigua juntament amb les comunitats autònomes i l'aplicació del principi d'igualtat entre regions, així com la resolució de la deute hídrica contraïda des de fa anys amb la Comunitat Valenciana.

La portaveu d'Aigua del GPP, María Gómez, ha assenyalat que 'la política de l'aigua hauria de deixar de ser un arma de confrontació política entre territoris. Sol·licitem amb aquesta proposta en defensa de l'aigua necessària per a la Comunitat Valenciana que es practique a nivell nacional la mateixa solidaritat interterritorial que practiquem a la Comunitat Valenciana'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana