Comunitat Valenciana: Ministeri d'Agricultura publica nou llistat de concessió d'ajudes a agricultors


 
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 06-05-2024
 

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha publicat una nova resolució de concessió d'ajudes a 2.458 titulars d'explotacions agrícoles de terra de cultiu de secà, arròs i tomàtiga d'indústria, per un import total de 7 milions d'euros, per compensar les dificultats degudes a la sequera i a la guerra a Ucraïna. Les ajudes seran ingressades en els comptes bancaris dels agricultors durant la primera quinzena del mes de maig.

Amb aquest nou pagament, l'import d'aquesta ajuda d'Estat abonada pel Govern s'eleva ja a 258,9 milions d'euros, dels quals s'han beneficiat 133.946 agricultors, la qual cosa suposa el 96 % del pressupost total d'aquesta línia.

La relació de titulars d'explotacions agrícoles que rebran aquestes ajudes, juntament amb el número d'hectàrees elegibles i la quantitat de l'ajuda a percebre es pot consultar en el tauler d'anuncis de la seu electrònica del FEGA.

La distribució per comunitats autònomes de les ajudes d'aquesta resolució és la següent: Andalusia, Aragó, Illes Balears, Canàries, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Extremadura, Madrid, Múrcia, Navarra, País Basc, La Rioja i Comunitat Valenciana.

El Ministeri detalla el número total de beneficiaris i l'import total de l'ajuda concedida fins al moment per comunitat autònoma, concloent que un total de 133.946 agricultors s'han beneficiat d'aquesta línia d'ajuda.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana