Comunitat Valenciana: Javier Estrada es presenta per a ser reelegit president de CSIF Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227168_143996/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 07-05-2024
Javier Estrada es presenta per a ser reelegit president de CSIF Castelló

L'actual president de CSIF Castelló, Javier Estrada, presentarà de nou la seua candidatura per a liderar aquesta Unió Provincial durant els pròxims quatre anys en el marc del X Congrés Ordinari de la Unió Autonòmica de la Comunitat Valenciana.

El congrés reunirà a 172 compromissaris triats pels diferents sectors en representació dels més de 20.000 afiliats del sindicat en l'àmbit autonòmic, permetent designar als màxims responsables de CSIF tant en l'àmbit autonòmic com en les províncies de Castelló, València i Alacant.

Durant la cita també es triaran els integrants tant del Comitè Executiu Autonòmic, que constitueix el màxim òrgan de direcció del sindicat, com als de la Comissió de Garanties a la Comunitat Valenciana.

El X Congrés Ordinari de CSIF es desenvoluparà en el saló López Pinero de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València i començarà a les 10 hores amb la inauguració. A continuació es celebrarà un acte d'homenatge a Daniel Matoses, qui fora president autonòmic de CSIF Comunitat Valenciana entre 1996 i 2019.

El Congrés es tancarà amb lectura i proclamació de resultats i la presa de possessió d'aquestes noves directives, el seu mandat s'estendrà als pròxims quatre anys. El president nacional de CSIF, Miguel Borra, clausurarà el X Congrés Ordinari de la Unió Autonòmica CSIF Comunitat Valenciana a partir de les 17.30 hores.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana