Comunitat Valenciana: 'Excel·lent professor, millor persona.' La UPV reconeix als 25 millors docents de la Secundària


 
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 17-05-2024
 

Per 7é any consecutiu, la Universitat Politècnica de València selecciona a 25 docents a partir d'una enquesta realitzada entre els alumnes de primer.

'Eres la millor i la més bonica.' 'Gràcies per confiar en mi, quan ni jo confiava en mi mateixa. Eres una gran persona. M'has ajudat a seguir i no rendir-me.' 'El millor professor que he tingut. Sempre atent i disposat a ajudar.' 'Ens va ensenyar a treballar en equip i a pensar per nosaltres mateixos.' 'El saber és poder i jo he pogut arribar fins ací gràcies al teu superpoder.' 'Moltes gràcies per tractar-nos amb tant d'amor durant les classes.' 'Gràcies per acostumar-nos a les coses difícils en batxiller. Ara la universitat és molt més fàcil.' 'Et admirem.'

En aquesta setena edició, la UPV ha seleccionat a 11 dones i 14 homes a partir d'una enquesta realitzada entre l'alumnat de primer curs.

Sergi Castillo, professor de Valencià, Llengua i Literatura, a l'IES Bernat de Sarrià, de Benidorm, ha destacat la importància de la implicació dels docents amb l'alumnat.

Carla Carralero, alumna del Grau en Disseny Arquitectònic d'Interiors, ha ressaltat la tasca realitzada pels professors. 'De vegades no es té en compte la gran tasca que realitzeu', va afirmar.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana