Comunitat Valenciana: L'IES Marítim acull les finals autonòmiques de galotxetes de les escoles municipals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/5/228083_144657/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/228083_144657/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 23-05-2024
L'IES Marítim acull les finals autonòmiques de galotxetes de les escoles municipals

El pròxim divendres tindrà lloc la 42 fase final autonòmica de galotxetes de les Escoles Municipals a l'IES Marítim. Les partides definitives de les EEMM donaran començament a partir de les 15:50 amb les partides de la categoria cadet.

Les escoles de l'IES Patraix A, l'IES Marítim A, CPV Pelayo i CPV Borbotó lluitaran pel triomf i s'enfrontaran entre elles en aquesta categoria cadet en partides disputades a 11 punts.

A continuació se celebrarà la categoria juvenil, que correspon a la fase intermunicipal. La fase final dels juvenils comptarà amb els equips de l'IES Patraix A, l'IES Patraix B, l'IES Marítim A i l'IES Marítim B.

La categoria infantil donarà el tret d'eixida a partir de les 17:50 hores,quan podran començar a entrar els jugadors. En aquesta s'amidaran també els equips de l'IES Patraix A, l'IES Patraix B, l'IES Marítim A i l'IES Marítim B. Jugaran partides tots els equips contra tots per a un total de sis partides per categoria.

A partir de les 18:50 s'inicien les partides definitives corresponents a la categoria aleví. Des de les 19 hores comencen les partides entre els equips CEIP Santa Teresa A, CEIP Fornos A, CPV Pelayo i CPV Borbotó.

L'última fase se disputarà a partir de les 20 hores, quan podran accedir els pilotaris. Els equips que lluitaran pel títol benjamí seran el CEIP Santa Teresa A, el CEIP Tomás de Montañana A, el CEIP Tomás de Montañana B i el CPV Pelayo.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana