Comunitat Valenciana: L'IES Martim acull les finals autonmiques de galotxetes de les escoles municipals


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/5/228083_144657/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/228083_144657/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Comunitat Valenciana | General | 23-05-2024
L'IES Martim acull les finals autonmiques de galotxetes de les escoles municipals

El prxim divendres tindr lloc la 42 fase final autonmica de galotxetes de les Escoles Municipals a l'IES Martim. Les partides definitives de les EEMM donaran comenament a partir de les 15:50 amb les partides de la categoria cadet.

Les escoles de l'IES Patraix A, l'IES Martim A, CPV Pelayo i CPV Borbot lluitaran pel triomf i s'enfrontaran entre elles en aquesta categoria cadet en partides disputades a 11 punts.

A continuaci se celebrar la categoria juvenil, que correspon a la fase intermunicipal. La fase final dels juvenils comptar amb els equips de l'IES Patraix A, l'IES Patraix B, l'IES Martim A i l'IES Martim B.

La categoria infantil donar el tret d'eixida a partir de les 17:50 hores,quan podran comenar a entrar els jugadors. En aquesta s'amidaran tamb els equips de l'IES Patraix A, l'IES Patraix B, l'IES Martim A i l'IES Martim B. Jugaran partides tots els equips contra tots per a un total de sis partides per categoria.

A partir de les 18:50 s'inicien les partides definitives corresponents a la categoria alev. Des de les 19 hores comencen les partides entre els equips CEIP Santa Teresa A, CEIP Fornos A, CPV Pelayo i CPV Borbot.

L'ltima fase se disputar a partir de les 20 hores, quan podran accedir els pilotaris. Els equips que lluitaran pel ttol benjam seran el CEIP Santa Teresa A, el CEIP Toms de Montaana A, el CEIP Toms de Montaana B i el CPV Pelayo.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana