Diputaci髇 CS: El ple de la Diputaci aprova una Declaraci Institucional sobre l'eradicaci de mosquits en la qual es demana la implicaci de totes les administracions competents


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/7/187191_114105/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/187191_114105/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 23-07-2019
El ple de la Diputaci aprova una Declaraci Institucional sobre l'eradicaci de mosquits en la qual es demana la implicaci de totes les administracions competents

El Ple de la Diputaci Provincial de Castell celebrat aquest mat ha aprovat una Declaraci Institucional en la qual s'insta a totes les administracions amb compet鑞cies en la lluita contra la plaga de mosquits al fet que treballen de forma conjunta, lleial i coordinada per a aconseguir una soluci efectiva i duradora a aquest problema que tantes mol鑣ties est creant a la ciutadania. El text, llegit pel president Jos Mart, ha comptat amb el vot afirmatiu de tots els grups: PSPV-PSOE, Partit Popular, Comprom韘 i Ciutadans. Tamb se sol聲licita que les administracions competents aporten els recursos econ騧ics necessaris per als tractaments i l'activaci de les brigades especials antimosquits, a m閟 de la col聲laboraci de l'Institut Valenci d'Investigacions Agr鄏ies i la inclusi de la prov韓cia en el projecte regional europeu per al control de mosquits invasors.

D'altra banda, el ple ha rebutjat la moci presentada pel Grup Popular per a oposar-se a la hipot鑤ica implantaci d'una taxa tur韘tica auton騧ica. Sobre aquest assumpte, en nom de l'equip de govern ha pres la paraula la diputada de Turisme, Virginia Mart, qui ha dit que el que ha intentat el PP amb aquesta moci 聯閟 provocar un enfrontament amb el sector, creant un problema que en realitat no existeix聰. A m閟, ha recordat que divendres passat, en una roda de premsa celebrada en la pr騪ia Diputaci, el secretari auton騧ic de Turisme, Franscesc Colomer, va deixar molt clar que l'assumpte de la taxa 聯no est damunt de la taula聰.

Ignasi Garcia, tamb integrant de l'equip de govern, ha explicat el rebuig del Grup de Comprom韘 a la moci sobre la taxa tur韘tica dient que 聯b鄐icament, la qual cosa ens ha portat hui ac el PP 閟 un dogma de fe, un dogma que la dreta repeteix com un mantra, segons el qual, qualsevol aportaci, impost o taxa, 閟 la ru飊a del nostre teixit productiu i la pobresa generalitzada聰. Ha afegit que 閟 un dogma 聯perqu les demostracions emp韗iques i la resta d'experi鑞cies conegudes a tot el m髇 constaten que la taxa no suposa la fi del sector, com s'ha comprovat a Barcelona, Fran鏰, Portugal o Alemanya, on s'ha incrementat el nombre de visitants聰.

Un altre dels acords del ple ha sigut acceptar la ren鷑cia de la diputada de Comprom韘, Mar韆 Dolores Parra Robles, que deixa el c鄏rec despr閟 del seu nomenament com a directora general d'Internacionalitzaci de la Conselleria d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana