Diputaci髇 CS: La Diputaci i Vistabella treballaran de la m per a preservar Sant Joan del Penyagolosa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187769_114575/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 13-08-2019
La Diputaci i Vistabella treballaran de la m per a preservar Sant Joan del Penyagolosa

La Diputaci de Castell treballar en la preservaci de Sant Joan del Penyagolosa juntament amb l'Ajuntament de Vistabella del Maestrat. Aix, la instituci provincial recull la principal demanda que l'alcalde de la localitat, Jordi Alc髇, i la diputada auton騧ica Bel閚 Bachero han plantejat al president Jos Mart en una reuni en el Palau Provincial, en qu Mart ha at閟 les necessitats del municipi.

Totes tres parts han coincidit en 搇a urg鑞cia de dotar el Penyagolosa 揹e vida. Per aix, ambdues institucions mantindran el fil directe per a rellan鏰r el paratge, que a dia de hui es troba a mig gas, amb el santuari, el restaurant i la zona d抋campada tancats, denuncien des de Vistabella.

Tant la Diputaci com l扐juntament estudiaran mesures per a recaptar nous fons i es treballar en l抏laboraci d抲n pla 搎ue retorne l抏splendor a aquest paratge que 閟, sense dubte, un dels punts m閟 emblem鄑ics i un dels referents espirituals i del m髇 excursionista de la prov韓cia, afirma Mart. 揂questa situaci no pot continuar molt m閟, perqu no nom閟 repercuteix en una imatge molt negativa tant del poble com de la prov韓cia, sin que tamb 損enalitza els comer鏾s locals, que deixen de rebre ingressos per turisme, lamenta Alc髇.

ELS SERVEIS SOCIALS, SOBRE LA TAULA
A la reuni tamb s抙a tractat la situaci dels serveis socials en aquesta localitat que a l抙ivern acull 150 persones. Mart s抙a mostrat sensible respecte a aquesta q黣sti i ha assegurat que, dins de les compet鑞cies de la Diputaci, es treballar per a portar fins a Vistabella una unitat de respir, una altra de les reivindicacions del govern local.

Aix mateix, Mart tamb s抙a comprom閟 a transmetre al departament de Bombers les propostes de millora de les pistes del parc de Vistabella, aix com la posada en marxa de l抙eliport, que continuat sense donar servei per la mala planificaci a l抙ora de la seua construcci.

揢nint esfor鏾s constru飉 un interior millor, m閟 modern i m閟 atractiu pels joves, amb serveis, treball i futur. La lluita contra el despoblament -tema que tamb s抙a tractat- no 閟 cosa d抲na instituci, sin de tots, subratlla Mart. En aquest sentit, Jos Mart els ha recordat els plans d'ajudes de la Diputaci i els fons que arriben d'altres administracions com la Generalitat.
.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana