Diputaci髇 CS: La Diputaci de Castell inverteix 150.000 euros per a eliminar els problemes d'accessibilitat i d'inseguretat vi鄏ia del carrer Sant Llu韘 d'Almassora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187770_114576/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 13-08-2019
La Diputaci de Castell inverteix 150.000 euros per a eliminar els problemes d'accessibilitat i d'inseguretat vi鄏ia del carrer Sant Llu韘 d'Almassora

El diputat provincial de Cooperaci i Concertaci amb els ajuntaments, Ximo Huguet, ha visitat la localitat d'Almassora per a comprovar in situ, al costat de l'alcaldessa, Merche Gal, la transformaci que ha experimentat el carrer Sant Llu韘 gr郼ies a les obres de millora de l'accessibilitat i de la seguretat vi鄏ia que s'han realitzat, amb c鄏rec al Pla 135 de la Diputaci, a proposta de l'Ajuntament de la localitat. Es tracta d'una actuaci que s'ha escom鑣 en el tram compr鑣 entre l'avinguda Jos Ortiz i el carrer Sant Quiteria, el pressupost del qual ha estat de 150.000 euros.

Huguet ha explicat que 撻s una obra que s'ha fet en un dels vials m閟 c鑞trics d'Almassora, que ha servit per a donar soluci als greus problemes d'accessibilitat i seguretat que all existien. Cal tenir en compte que 搇es voreres es trobaven molt deteriorades i que s'incomplia de forma clara la normativa actualment vigent en mat鑢ia d'accessibilitat, ha afegit el diputat provincial.

El projecte ha perm鑣 actuar sobre una 鄏ea de 1.500 metres quadrats que representava 搖n immens perill per a les persones amb mobilitat redu飀a i per a les fam韑ies que porten als seus fills en un carro per a beb鑣.

El diputat provincial ha explicat que 揳quest tipus d'actuacions continuaran sent una prioritat per a l'equip de govern de la Diputaci que encap鏰la el president Jos Mart perqu no podem consentir que, en ple segle XXI, sortir a passejar representi un greu risc per a la integritat de les persones.

Ximo Huguet ha finalitzat dient que 搕reballarem de forma directa amb els alcaldes, tenint molt en compte les seves propostes i opinions perqu ells s髇 els que millor coneixen les necessitats i els problemes existents als seus pobles.

.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana