Diputación CS: Sales (PP) proposa a Martí un front comú contra els peatges blans que el PSOE planteja en l’A7


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187829_114627/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 15-08-2019
Sales (PP) proposa a Martí un front comú contra els peatges blans que el PSOE planteja en l’A7

El portaveu del PP en la Diputació Provincial, Vicent Sales, ha tendit la seua mà al president de la institució, José Martí, per a crear un front comú que s'opose als peatges blans que des del Ministeri de Foment s'estudien per a les autovies gratuïtes. En el cas de Castelló, l'autovia A7 resultaria afectada per aquesta mesura el que constitueix “un càstig injustificat per a una província a la qual el PSOE li bloqueja la conclusió d'aquest traçat”.
Des del Grup Popular en la Diputació Provincial, “anem a treballar braç a braç amb aquells partits que desitgen protegir a la província. Perquè els nostres veïns no mereixen que se'ls cobre per utilitzar una autovia que el PSOE es nega a executar mentre l'autopista AP7 segueix sense estar liberalitzada”.
Des del PP, Sales proposa a Martí treballar per a suspendre “un debat que és insensat i condueix a la nostra província a perdre competitivitat”. Ofereix, així mateix, “un front comú per a exigir a Pedro Sánchez que venja a Castelló no en Falcon, sinó per carretera, per a anunciar la inversió de 434 milions d'euros que Mariano Rajoy va reservar i que ell ha bloquejat”. Aquesta inversió, matisa Sales, permetria concloure l'autovia A7 que té paralitzada entre Vilanova d'Alcolea i el nord de la província, “i permetria millorar la qualitat de vida dels nostres veïns, l'afluència de turisme i la competitivitat empresarial”.
Així mateix, Sales recorda que va ser el PSPV de Castelló el que es va oposar a perllongar la CV-10 “perquè anaven a liberalitzar la AP7”. La realitat, ha declarat el portaveu del PP en la Diputació, “és que avui ni tenim l'autovia conclosa, ni tenim l’AP7 liberalitzada, i per a més inri, el PSPV pretén posar el cassó als nostres veïns per a cobrar per una autovia, la’A7, que és i anem a lluitar per la seua gratuïtat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana