Diputaci髇 CS: La Diputaci dona suport al Congr閟 Internacional del T鑓nic Cer鄊ic com a motor d'innovaci en la ind鷖tria taulellera


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187962_114740/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187962_114740/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 21-08-2019
La Diputaci dona suport al Congr閟 Internacional del T鑓nic Cer鄊ic com a motor d'innovaci en la ind鷖tria taulellera

La Diputaci de Castell ha anunciat la seua col昹aboraci amb l'Associaci Espanyola de T鑓nics Cer鄊ics (ATC) en el Congr閟 Internacional del T鑓nic Cer鄊ic, que celebrar la seua quinzena edici els dies 7 i 8 de novembre sota el lema 慐l t鑓nic i la transformaci digital. La prestigiosa cita congressual tindr lloc en el sal d'actes de la Fundaci Universitat Jaume I-Empresa (VA SER-UJI), al campus universitari, al costat de l'Institut de Tecnologia Cer鄊ica (ITC).
El diputat de Promoci Cer鄊ica, Ximo Huguet, s'ha reunit amb el president d扐TC, Juan Jos Montoro, per a abordar aquesta cita clau 損er a debatre sobre els reptes que aborda la ind鷖tria cer鄊ica davant un escenari de transformaci digital com el que estem experimentant.
Huguet ha subratllat la import鄋cia de recolzar un congr閟 de car郼ter biennal que 揺s converteix en el millor escenari per a la innovaci, la investigaci i la promoci del talent a m閟 de contribuir a 搗isibilitzar el paper clau dels t鑓nics cer鄊ics en el sector tauleller. El diputat tamb ha expressat la seua voluntat de 揺xplorar noves vies de col昹aboraci髷 amb l'Associaci Espanyola de T鑓nics Cer鄊ics que contribu飐quen a millorar la formaci de 搖na baula clau en la ind鷖tria com s髇 els t鑓nics cer鄊ics.
Els organitzadors confien a superar les xifres de participants de l'anterior convocat騬ia, la de 2017, i reunir a m閟 de 250 congressistes amb un perfil molt definit: Professionals t鑓nics del sector cer鄊ic, responsable de departaments d'I+D+i, de ger鑞cia, m鄏queting i producci de les empreses cer鄊iques; aix com estudiants de cicle superior de cer鄊ica i de graus.
Per part seua, Montoro ha explicat que aquesta nova edici del Congr閟 d扐TC pret閚, situant sempre al t鑓nic cer鄊ic com a vertader protagonista, 揹onar continu飔at al debat iniciat en l'anterior cita, que va estar dedicada a reivindicar el paper que ha de desenvolupar el t鑓nic cer鄊ic en la transformaci de la ind鷖tria cer鄊ica cap al model 4.0. De fet, ha assegurat que 搈entre en anteriors convocat騬ies vam posar sobre la taula que la transformaci digital eliminar els llocs de treball amb funcions repetitives i rutin鄏ies, i ara volem donar resposta a preguntes com a quin paper ha d'exercir el t鑓nic en aquesta transformaci, quins llocs de treball nous s'estan creant o, entre altres q黣stions, com s'ha de formar al nou t鑓nic cer鄊ic i en quines 鄏ees.
La ind鷖tria 4.0 揷omporta una transformaci digital de tot el nostre proc閟 productiu per a aconseguir arribar a la f郻rica intel昹igent, que permetr al nostre cl鷖ter comptar amb una fabricaci additiva, flexible, en temps real i oferint un producte completament personalitzat, ha explicat Montoro, qui puntualitza que 搇a transformaci digital incorpora i afavoreix l'aparici de noves tecnologies que faran possible que seguim en l'avantguarda tecnol騡ica de la fabricaci cer鄊ica en el m髇 per, a m閟, tamb hem d'aconseguir que els nostres t鑓nics continuen sent tamb els millors valorats a nivell mundial.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana