Diputación CS: Sales (PP) reclama a Diputació coordinació amb els municipis per a frenar la plaga de mosquits


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188303_115018/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 05-09-2019
Sales (PP) reclama a Diputació coordinació amb els municipis per a frenar la plaga de mosquits

“El mosquit ens guanyarà la batalla si com denuncien els ajuntaments la coordinació dels tractaments no és eficaç”. Vicent Sales, portaveu i diputat del Partit Popular en la Diputació Provincial, ha fet aquestes declaracions amb l'objectiu de “garantir un servei útil, pràctic i eficaç des de la Diputació i atallar la virulència del mosquit que ja denuncien municipis com Xilxes, Borriana o Moncofa”.
Sales s'ha fet ressò de les queixes de diferents municipis per la falta de coordinació dels tractaments “que posa de manifest una situació que s'ha de resoldre”. “En la mesura en què la Diputació siga capaç de comunicar als municipis els seus tractaments i els ajuntaments aprofiten aquesta informació per a reforçar els sistemes de prevenció activats a nivell municipal, serem molt més efectius”.
En aquest sentit, “és necessari canviar el bloqueig en la informació, la falta de comunicació o la negativa a facilitar el pla de tractaments que denuncien alguns municipis pel treball en equip”. “L'objectiu és comú, així que no s'entén que s'impedisca l'accés a aquest tipus de tractaments quan la finalitat és la mateixa: acabar amb la plaga”.
Així mateix, des del Grup Popular en la Diputació Provincial, el seu portaveu ha fet una crida al president de la Diputació, José Martí, a garantir la implicació del Consell “que anuncia però després no executa”. “El passat any van assegurar l'engegada d'unes brigades de les quals gens se sap, i la realitat és que després de les pluges registrades de forma intermitent en la segona quinzena d'agost i la primera setmana de setembre, és necessària una actuació conjunta de totes les administracions”. Així les coses, el Partit Popular en la Diputació “va a seguir defensant els drets dels castellonencs enfront d'els qui solament protegeixen les sigles dels seus partits. És necessari treballar, coordinar-se i invertir, perquè solament amb anuncis no aconseguirem atallar la plaga de mosquits”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana