Diputaci髇 CS: La Diputaci se suma a la lluita contra el su颿idi amb una jornada de conscienciaci i sensibilitzaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188329_115040/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/9/188329_115040/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 05-09-2019
La Diputaci se suma a la lluita contra el su颿idi amb una jornada de conscienciaci i sensibilitzaci

La Diputaci de Castell se suma a la commemoraci del Dia Internacional per a la Prevenci del Su颿idi amb una jornada de conscienciaci i formaci dirigida a la ciutadania en general. Aquesta mateixa jornada, que tindr lloc el dissabte 14 de setembre a Benic鄐sim, ha sigut presentada hui de mans de la
vicepresidenta i diputada d'Acci Social, Patr韈ia Puerta; la vicepresidenta de
Tel鑖on de l'Esperan鏰 Castell, Mar韆 Jes鷖 Garc韆; i l'escriptora Dolors L髉ez.
Les activitats, organitzades per Tel鑖on de l'Esperan鏰, donaran comen鏰ment a les 17.30 hores amb la presentaci del llibre 慣e nombro, de L髉ez, a la qual li seguir una xarrada-col穕oqui sobre la problem鄑ica del su颿idi, tot aix en el Teatre Municipal de la ciutat.
Per a Patr韈ia Puerta 閟 揻onamental que des de les institucions es done
visibilitat a un problema 搎ue existeix per del qual poc es parla, i el fet que no es parle d'ell no fa que disminu飐ca, sin tot el contrari. Hem de parlar d'aix i previndre-ho. En aquest sentit, Mar韆 Jes鷖 Garc韆 ha explicat que la finalitat d'aquesta jornada 閟 搕rencar el tab que envolta al su颿idi a trav閟 de la informaci i la formaci. 揈l nostre objectiu no 閟 sol posar en l'agenda p鷅lica aquest tema, sin tamb donar als participants les eines v鄉ides per a pal穕iar i disminuir aquesta xacra.
La vicepresidenta tamb ha tingut paraules d'agra飉ent a Tel鑖on de l'Esperan鏰 per 搇a gran labora social de prevenci髷 que realitza l'entitat des de la seua
constituci a Castell en el 2001. Actualment compta amb un equip de 25 voluntaris i t en actiu la campanya de sensibilitzaci ciutadana 慗o tamb s骳 vulnerable. Tal com ha explicat Garc韆, 搇a finalitat d'aquestes activitats 閟 formar sobre el su颿idi, qu hi ha darrere, quins sentiments t, com es pot previndre i com podem actuar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana