Diputaci髇 CS: El diputat provincial de Promoci Econ騧ica recollir les propostes d抋ut騨oms, empreses i gremis per redefinir les l韓ies d抜nversi de la legislatura


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/9/188716_115367/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/9/188716_115367/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 18-09-2019
El diputat provincial de Promoci Econ騧ica recollir les propostes d抋ut騨oms, empreses i gremis per redefinir les l韓ies d抜nversi de la legislatura

La Diputaci de Castell va acollir ahir de vesprada la reuni entre el responsable provincial de Promoci Econ騧ica, Ocupaci i Internacionalitzaci, Pau Ferrando, i la directora general d扞nternacionalitzaci de la Generalitat Valenciana, Maria Dolors Parra, amb la finalitat de fixar objectius comuns per a la seua implementaci en els pr騲ims quatre anys. Ambd髎 representats coincideixen en el fet qu 玞al coordinar les l韓ies d抋cci entre institucions i plantejar criteris que redefinisquen les inversions de l掄rea per posar-la en conson鄋cia amb les l韓ies de govern del Bot鄋ic II.

En aquest sentit, Ferrando ha anunciat que la seua 鄏ea est duent a terme una ronda de trobades amb aut騨omes, aut騨oms, gremis i empreses de les poblacions de Castell 玴er identificar-ne les seues necessitats concretes i poder compensar positivament les car鑞cies de les pol韙iques econ騧iques que fins ara s抙an pensat des de i exclusivament per a les cuitats de la costa.

A m閟, el diputat provincial ha assenyalat que 玞al que escoltem especialment les dones i la gent jove ja que, si volem fixar la poblaci a l掄mbit rural, hem d抏mprendre mesures decidides per facilitar que aquests sectors de poblaci es queden o tornen al seu lloc d抩rigen per dur a terme el seu projecte laboral i familiar.

Per la seua banda, Parra ha apuntat que 玡ls municipis mitjans i xicotets de les comarques del Nord poden constituir nuclis d抜mplantaci d抏mpreses innovadores en el sector de l抏conomia circular. Per aix, cal apostar per l抋nomenat coworking o treball cooperatiu i contribuir en la continu飔at de casos d掕xit que ja estem veient.

Ferrando i Parra s抙an empla鏰t per una pr騲ima reuni abans que finalitze l抋ny amb l抩bjectiu d抋cabar de definir les accions que es duran a terme des de cadascuna de les administracions d抋cord amb les propostes recollides.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana