Diputaci髇 CS: La Diputaci estudia donar suport a campanyes de promoci de c韙rics castellonencs


 
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 02-12-2019
 

La Diputaci de Castell estudiar el seu possible suport econ騧ic a la realitzaci de campanyes de promoci dels c韙rics de la prov韓cia de Castell, tal com ha expressat el diputat de Medi Rural, Santi P閞ez, als representants de la Plataforma per la Dignitat del Llaurador amb els quals s'ha reunit aquest mat.

Ha sigut en una trobada en el qual tamb han estat presentes l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Nules, C閟ar Esta駉l. La col穕aboraci es podr materialitzar a partir de que finalitze el proc閟 de transformaci de la plataforma en una associaci de car郼ter provincial amb la qual tamb es vincularan prop de 20 ajuntaments.

Segons ha explicat Santi P閞ez, 揺n un primer estadi es tractaria de campanyes informatives i de difusi a realitzar a les comarques de Castell i que a mig termini haurien de traspassar els l韒its provincials. Tamb est previst 損ortar la informaci als col穕egis per a conscienciar a les xiquetes i xiquets de les bondats de les nostres taronges i clementines.

El diputat ha coincidit amb els integrants de la plataforma 搎ue 閟 necessari que es visualitzen els problemes pels quals est travessant el sector citr韈ola i informar sobre el valor afegit que aquesta activitat agr鄏ia suposa per al nostre territori, per cultivar un producte de proximitat i de gran qualitat, que a m閟 genera llocs de treball i, per tant, vincula poblaci al territori.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana