Diputaci髇 CS: El PP proposa una l韓ia d'ajudes per a la desinfecci de vies p鷅liques


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194651_120460/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 23-03-2020
El PP proposa una l韓ia d'ajudes per a la desinfecci de vies p鷅liques

El Grup Popular en la Diputaci de Castell ha sol穕icitat a la instituci que habilite una l韓ia d'ajudes perqu els ajuntaments de la prov韓cia puguen crear, o en el seu cas refor鏰r, el servei de desinfecci de via p鷅lica per a reduir la c鄏rega viral provocada per la pand鑝ia del coronavirus.

La iniciativa, registrada hui, respon a les demandes de molts municipis de la prov韓cia "que tenen pocs recursos per a poder afrontar aquesta pand鑝ia amb garanties". Aix ho ha considerat la diputada provincial del PP, M 羘geles Pallar閟, qui ha reivindicat una Diputaci "鷗il" capa de "protegir a la nostra prov韓cia posant al servei de les fam韑ies els m閟 de 50 milions d'euros de romanents que atresora".

La iniciativa respon a la carta remesa pel president de la instituci als ajuntaments de la prov韓cia en la qual advertia de la import鄋cia d'efectuar neteges de via p鷅lica per a reduir la c鄏rega viral del coronavirus. "Apel穕em a ella. Volem que la prov韓cia estiga protegida. I qu millor que finan鏰r aquestes ajudes al mateix temps que la instituci s'encarregue d'adquirir i distribuir el material necessari per a efectuar amb garanties aquest tipus d'actuacions".

Per a Pallar閟, 閟 una prioritat "especialment per als xicotets municipis que, amb escassos recursos, afronten amb la major de les voluntats i solidaritat la lluita contra aquesta pand鑝ia". 蓅 ac, en opini de la diputada, "on la Diputaci Provincial t una funci clau, com a Ajuntament d'Ajuntaments, i que, per tant, ha de donar la cobertura als qui menys recursos tenen".

Perqu, tal com ha considerat la diputada provincial del PP, "una setmana despr閟 del decret d'estat d'alarma urgeixen accions eficaces, 鷗ils i pr郼tiques per als municipis de la prov韓cia". Especialment, ha assenyalat Pallar閟, "per als m閟 xicotets, que compten amb una poblaci envellida que 閟, precisament, el sector m閟 vulnerable per l'efecte del coronavirus".

"La nostra m tendida per a agilitar la posada en marxa d'aquesta l韓ia d'ajudes i per a atendre els nostres municipis amb l'objectiu que aquesta situaci extraordin鄏ia es resolga amb dilig鑞cia i efic郼ia. Perqu existeix un potencial econ騧ic innegable en Diputaci que 閟 el moment de convertir en recursos de protecci per a totes les fam韑ies de la nostra prov韓cia".


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios