Diputación CS: La Diputació de Castelló extrema la seguretat en la recollida de residus als municipis


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194763_120536/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/3/194763_120536/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 26-03-2020
La Diputació de Castelló extrema la seguretat en la recollida de residus als municipis

La Diputació de Castelló ha extremat les mesures de seguretat en el servei de recollida de residus domèstics que du a terme en la cinquantena de pobles amb menys de 5.000 habitants que tenen encomanada la seua gestió a l'ens provincial. En eixe sentit, el diputat de Residus i Reciclatge, Ignasi Garcia, ha informat que «a partir de l'anunci de l'Estat d'Alarma, s'ha augmentat la freqüència de la neteja de contenidors de deixalles als pobles i s'ha procedit a la seua desinfecció».

Garcia ha dit que el servei està realitzant-se amb normalitat i ha agraït la col·laboració del veïnat. Igualment, ha recordat que «com a mesura preventiva, cal que en aquells domicilis on hi haja persones en quarantena es llancen els residus sense separar al reciclatge i es tanquen les bosses sempre amb guants». Igualment, ha indicat que el material sanitari emprat amb les persones afectades, cal depositar-lo en una bossa a part, llançar aquesta dins de la bossa de la resta i tancar-les sempre amb protecció a les mans.

La resta de llars, poden seguir duent els residus als contenidors de colors. En tot cas, es recomana llançar qualsevol tipus de residu en períodes de dos o tres dies, fer-ho sempre en els horaris establerts per a tal finalitat i no deixar mai les bosses fora dels contenidors.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana