Diputación CS: La Diputació i el Gremi de Perruquers s'uneixen per a recollir material d'higiene per a fer front al COVID-19


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194768_120541/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 26-03-2020
La Diputació i el Gremi de Perruquers s'uneixen per a recollir material d'higiene per a fer front al COVID-19

La Diputació de Castelló i el Gremi Provincial de Perruquers inicien hui una campanya solidària de recollida de productes d'un sol ús per a cobrir les necessitats de material d'higiene que vaja generant l'expansió del COVID-19. El diputat de Bombers, Abel Ibáñez, ha confirmat que efectius del cos de Protecció Civil s'encarregaran d'agrupar totes les donacions, que seran entregades a les administracions competents "perquè ho repartisquen on més faça falta".

"Aquests dies estem veient la millor cara de la societat amb accions com aquesta. Des del Gremi de Perruquers es van posar en contacte amb nosaltres i no vam dubtar en ajudar-los, perquè eixa és l'ànima de la Diputació".

Des de hui mateix ja es pot participar en aquesta crida a la solidaritat. L'organització ha informat ja a tots els associats perquè s'hi sumen amb l'aportació, entre d'altres productes, de mascaretes, guants, bates, ulleres, peücs, tovalloles, rotllos de paper i de llitera o cotó. "Esperem que la resposta siga àmplia", ha desitjat Ibáñez.

Els establiments interessats en sumar-se a aquesta crida a la solidaritat han d'enviar un correu electrònic a accionsolidaria2020@gmail.com amb el nom i cognoms, telèfon de contacte, adreça i municipi de recollida. Protecció Civil marcarà l'hora d'arreplega.

PROTOCOL DE PROTECCIÓ

A l'hora d'empaquetar el material s'ha de seguir el següent protocol de protecció: Els interessats haureu de posar-vos guants només entrar al centre i depositar el material en una o més bosses de fem noves. En els sacs s'haurà d'afegir el nom de l'establiment.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios