Diputaci髇 CS: Dimarts que ve el ple telem鄑ic de la Diputaci aprova les noves bases que agiliten el pagament a les AMPAS de les subvencions de les 'escoles matineres'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194930_120676/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 02-04-2020
Dimarts que ve el ple telem鄑ic de la Diputaci aprova les noves bases que agiliten el pagament a les AMPAS de les subvencions de les 'escoles matineres'

La Diputaci de Castell aprovar dimarts que ve en el primer ple virtual de la seua hist騬ia les noves bases que garanteixen la bestreta del pagament de les subvencions a les 32 AMPAS que presten el servei de escoles matineres a la prov韓cia de Castell i el manteniment dels llocs de treball d'aquestes, malgrat la situaci d'emerg鑞cia sanit鄏ia generada pel coronavirus Covid-19. Aix ho ha expressat la vicepresidenta de la Diputaci i responsable de l'纑ea de Benestar Social, Patricia Puerta, qui ha assenyalat que 玥em adoptat les mesures necess鄏ies per a salvar els retards administratius que genera una crisi com la que estem travessant. La partida global per a aquestes subvencions 閟 de 134.000 euros.

El pas previ ha sigut l'aprovaci en el dia de hui de les noves bases en la comissi informativa de Bon Govern i Especial de Comptes, que tamb s'ha celebrat de manera telem鄑ica. Amb elles es modifiquen les que es van aprovar en el ple del passat mes de mar. D'aquesta forma s'aconsegueix anticipar el pagament a les AMPAS de les subvencions corresponents al per韔de gener-juny del curs acad鑝ic 2019-2020 sense que siga necessari clausurar oficialment les escoles matineres i es mantenen els llocs de treball perqu durant el confinament 玪es treballadores i els treballadors podran anar avan鏰nt material per a quan torne la normalitat i podran assistir telef騨icament a les xiquetes i xiquets.

La vicepresidenta Puerta ha assenyalat que 玴er al nou equip de govern era imprescindible l'adopci d'aquestes mesures perqu la nostra voluntat 閟 la de mantindre i, en la mesura que siga possible, ampliar els serveis que es presten als pobles i afavorir l'ocupaci蠡. Tamb ha agra飔 玡l comprom韘 i el bon fer de les funcion鄏ies i els funcionaris de la Diputaci a l'hora d'implementar aquest tipus d'iniciatives.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana