Diputaci髇 CS: Jos Mart activa als responsables t鑓nics de la Diputaci per a impulsar un nou pressupost i definir units l'estrat鑗ia de futur per a pal穕iar els efectes de la COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195093_120872/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195093_120872/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 18-04-2020
Jos Mart activa als responsables t鑓nics de la Diputaci per a impulsar un nou pressupost i definir units l'estrat鑗ia de futur per a pal穕iar els efectes de la COVID-19

Agra飉ent i implicaci. S髇 dos dels missatges que ha traslladat aquest mat el president de la Diputaci, Jos Mart, als responsables de les diverses 鄏ees de la instituci provincial, amb els qui ha mantingut una reuni per videoconfer鑞cia per a analitzar el treball desenvolupat fins hui, traslladar-los les necessitats de futur i escoltar les seues propostes amb l'objectiu de redefinir el pressupost de 2020 i treballar ja amb perspectiva de futur de cara a 2021.

En la trobada telem鄑ica, en el qual han participat prop de 40 responsables dels serveis t鑓nics de la casa, Jos Mart ha agra飔 als assistents "l'efica treball desenvolupat des del primer minut amb el sistema del teletreball, que ens est permetent continuar avan鏰nt en tots els tr鄊its que necessiten ara, m閟 que mai, els nostres ajuntaments per a fer front a la pand鑝ia del coronavirus".

El president, en aquesta l韓ia, ha traslladat als presents la labor desenvolupada fins hui en tres eixos fonamentals: dotar de liquiditat als ajuntaments, cobrir les seues necessitats en l'adquisici de material de protecci sanit鄏ia i refor鏰r l'atenci social perqu ning quede desat閟. Tot aix, segons ha exposat, "gr郼ies per descomptat a l'esfor de tot el personal de la instituci".

Jos Mart ha subratllat que, a conseqncia de l'emerg鑞cia sanit鄏ia per la COVID-19, l'equip de govern s'ha vist obligat a modificar, com la resta d'institucions, els seus objectius generals per a aquest 2020, anunciant-los en aquest sentit que s'executar una reestructuraci total del pressupost, reorientant-lo cap a tres eixos fonamentals: la resposta a l'emerg鑞cia sanit鄏ia, la cobertura social i la recuperaci econ騧ica.

El president de la Diputaci no ha ocultat que el que queda de 2020 "ser sens dubte dif韈il". Per aquest motiu ha encoratjat a tot el personal de la instituci a mostrar "el m鄕im comprom韘" en q黣stions com la redacci de projectes, elaboraci de plecs, bases de subvencions i ajudes o tramitaci de documentaci per a futures licitacions. "Nom閟 aix, quan isquem de l'actual estat d'alarma, serem capaces de posar donar una espenta a la Diputaci per a implicar-nos al m鄕im en aquest segon tram de l'any".

Despr閟 de recordar que l'equip de govern est treballant des de fa setmanes a posar en marxa un pla d'acci per a crear un fons propi destinat a pal穕iar els efectes de la pand鑝ia, Jos Mart ha volgut posar en valor tamb la Declaraci Institucional que s'emportar al ple del pr騲im dimarts, "perqu 閟 important que tots els que integrem aquesta instituci anem units, a curt i mitj termini".

Sobre aquest tema, Mart anima a tots a actuar amb "perspectiva de futur", sobretot per a anar analitzant les prioritats per a l'any 2021, "un exercici en el qual ja hem d'anar fixant-nos i en el qual cal posar-se a treballar amb imaginaci i dedicaci, perqu aix ens l'exigeix la situaci i aix hem d'actuar per a estar al costat dels nostres pobles i ciutats".

La trobada telem鄑ica ha servit per a compartir el treball desenvolupat entre les diferents 鄏ees de la Diputaci. En general, els responsables dels serveis de la casa han volgut posar en valor el "esfor" de l'equip de govern per aplicar totes les mesures de protecci sanit鄏ia per al personal de la casa, aplicant immediatament el teletreball, fins i tot abans de la declaraci oficial de l'estat d'alarma al pa韘.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana