Diputaci髇 CS: Patricia Puerta anuncia l'acc閟 immediat de les persones vulnerables dels xicotets pobles a kits b鄐ics d'alimentaci i higiene


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195204_120971/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 27-04-2020
Patricia Puerta anuncia l'acc閟 immediat de les persones vulnerables dels xicotets pobles a kits b鄐ics d'alimentaci i higiene

La vicepresidenta de la Diputaci i responsable de l'纑ea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha anunciat que la setmana vinent entrar en vigor a les comarques de Castell el Pla Respon front del COVID-19 que implementa Creu Roja i finan鏰 la instituci provincial, amb el qual es garanteix que les persones en situaci de vulnerabilitat en municipis de menys de 6.000 habitants reba sengles kits setmanals d'aliments no peribles i de productes b鄐ics d'higiene. La prestaci d'aquest servei 閟 conseqncia de l'aprovaci del conveni anual de col穕aboraci entre la instituci provincial i l'ONG dotat amb 120.000 euros que es produir dimarts 28 d'abril en la Junta de Govern.

Puerta ha destacat 玪'agilitat administrativa de la casa que ha perm閟 玬algrat el teletreball, adaptar en un temps r鑓ord el conveni de col穕aboraci amb Creu Roja a la nova realitat social generada pel COVID-19.

Puerta tamb ha agra飔 la implicaci de la direcci provincial de Creu Roja en el disseny del nou conveni que en els xicotets pobles beneficiar a malalts cr騨ics, persones majors de 65 anys i menors de 16 anys amb el risc de vulnerabilitat. El nou text contempla el servei de medicines a domicili i l'acompanyament en soledat.

La vicepresidenta ha manifestat que 玹reballem per a oferir el millor servei possible a les persones que es troben en situaci de vulnerabilitat posant el focus d'una manera molt especial als pobles m閟 xicotets, en els quals hem de fer tot el que siga a les nostres mans per a arribar fins on els seus ajuntaments no poden arribar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana