Diputaci髇 CS: Jos Mart assenyala que la desinfecci de ciutats i pobles 閟 una prioritat i anima als ajuntaments a mantindre-la en el futur


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195250_121011/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 29-04-2020
Jos Mart assenyala que la desinfecci de ciutats i pobles 閟 una prioritat i anima als ajuntaments a mantindre-la en el futur

El president de la Diputaci de Castell, Jos Mart, adverteix que els treballs de desinfecci passen a ser una prioritat inexcusable i que els ajuntaments han d'incorporar aquesta tasca al seu cat鄉eg de serveis. 蓅 una de les principals conclusions exposades en el transcurs de la reuni telem鄑ica que ha celebrat hui la consellera de Just韈ia, Interior i Administraci, P鷅lica, Gabriela Bravo, amb els presidents de les tres diputacions de la Comunitat i el president de la Federaci Valenciana de Municipis i Prov韓cies per a fer un seguiment del Pla de Suport Municipal i analitzar l'impacte de la crisi de la COVID-19 en l'鄊bit de l'Administraci local. Mart ha sigut molt taxatiu en assenyalar que "els treballs de desinfecci han vingut per a quedar-se i aquest 閟 un aspecte en el qual no caben relaxacions de cap mena".

Ha sigut una reuni que Mart ha qualificat de "molt important" en la qual tamb s'ha posat de manifest que els ajuntaments i els seus policies locals han de controlar els accessos i el compliment de les mesures de dist鄋cia social de seguretat en els mercats ambulants municipals que es tornaran a celebrar a partir del dia 30 d'abril. "Guardar aquesta dist鄋cia de seguretat resulta imprescindible per a no fer passos cap endarrere, alguna cosa que concerneix tant els venedors com als usuaris".

En la trobada tamb s'ha abordat la situaci que es viur el cap de setmana, que ser el primer en el qual es permetr a la poblaci fer esport i passejar a l'aire lliure.

El president de la Diputaci de Castell considera "molt encertada" la celebraci de reunions com la mantinguda en el dia de hui "perqu 閟 fonamental que tots conjuminem forces i remem en la mateixa direcci a l'hora d'adoptar mesures per a superar els efectes de la pand鑝ia i de les seues conseqncies laborals, socials i econ騧iques".

Durant la reuni la consellera Bravo ha informat que 57 xicotets ajuntaments de la prov韓cia de Castell han realitzat algun tipus de petici al Pla de Suport Municipal, dels quals la major part, el 75%, t menys de mil habitants. El 87% d'aqueixes sol穕icituds correspon a pobles amb menys de 5.000 habitants. Es tracta peticions de material sanitari, desinfecci o transport d'aliments.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana