Diputación CS: La Diputació estrena canal esportiu a Youtube perquè la població practique activitat física a casa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195266_121027/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 30-04-2020
La Diputació estrena canal esportiu a Youtube perquè la població practique activitat física a casa

La Diputació de Castelló ha posat en marxa un nou canal a Youtube especialitzat en matèria esportiva (Piscina Provincial Castellón) perquè la ciutadania tinga un punt de referència a l'hora de fer esport des de casa durant el temps de confinament.

Aquesta iniciativa està comandada pels monitors del gimnàs de la Piscina Provincial --temporalment tancada per l'estat d'alarma--, qui seran els encarregats d'oferir nous materials i propostes esportives tant per als usuaris d'aquestes instal·lacions com per a tot aquell que desitge i s'anime a practicar activitat física a casa.

La diputada d'Esports, Tania Baños, ha precisat que "en les circumstàncies en les que vivim és més important que mai fer esport per a mantindre la nostra salut física i mental en bones condicions".

Per a començar, el nou canal de vídeos esportius ja compta amb 10 propostes disponibles que sumen dues hores d'esport de manteniment. "Des de la Diputació de Castelló animem a la gent a que practique esport de manera responsable i, sobretot, de manera entretinguda, perquè és una de les millors medicines per a distraure's de l'estrés o l'ansietat que pot provocar aquesta situació d'aïllament.

Tots aquests continguts poden trobar-se en el canal de Youtube 'Piscina Provincial Castellón'. A més a més, aquest servei també està obert a la participació dels ciutadans, que poden enviar els seus dubtes i suggeriments a través de la secció de comentaris i seran atesos pels professionals de la Diputació.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana