Diputación CS: Vicente-Ruiz (PP): 'Sols amb test eixirem de la fase 0'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195453_121188/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 13-05-2020
Vicente-Ruiz (PP): 'Sols amb test eixirem de la fase 0'

La diputada provincial del PP i presidenta del Grup Popular en la Diputació Provincial, Elena Vicente-Ruiz, ha reclamat hui test “per a poder eixir de la fase 0”. Les expectatives creades pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, van provocar que “la setmana passada anaren milers els autònoms que es prepararen per a reobrir els seus negocis aquest dilluns”. “No obstant això, ha sigut la negativa del PSPV a realitzar test la que ha bloquejat al 84% de la província en la casella d'eixida”.
Les pèrdues dels autònoms, especialment en el sector de l'hostaleria, que havia programat ja una volta a l'activitat “és intolerable”. “És necessari realitzar test a la població per a evitar una nova garrotada per part del Govern d'Espanya que no ens podem permetre”. Sobretot perquè “després d'aquesta nova petició que Ximo Puig ja ha anunciat que presentarà, no podem permetre'ns jugar de nou amb el pa que dona menjar a milers de famílies de la nostra província”.
Per aquest motiu, el Partit Popular ha reclamat hui en Junta de Portaveus “el màxim esforç per a garantir test a la població”. “És necessari establir rangs de prioritat i iniciar ja proves perquè aquest nou informe del Govern de Ximo Puig es nodrisca de les dades que el Govern d'Espanya exigeix per a poder avançar en el desconfinament”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana