Diputación CS: Sales (PP): 'La Diputació ataca als alcaldes '


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195469_121203/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 14-05-2020
Sales (PP): 'La Diputació ataca als alcaldes '


El portaveu del Grup Popular de la Diputació, Vicent Sales, ha exigit hui una disculpa pública al diputat d'Hisenda del PSOE, Santiago Agustí, per haver usat la Diputació per a atacar a l'alcaldessa d'Onda, *Carmina Ballester, de manera injustificada. Segons el parer del portaveu del PP, els socialistes es tornen a equivocar en el fons i en la forma i ha recordat que la Diputació ha d'estar per a ajudar als alcaldes en la seua gestió diària, no per a atacar-los, "i més amb la gravetat de l'actual crisi".

Per a Sales, "s'equivoquen en el contingut i en la forma" ja que criticar a l'alcaldessa d'Onda per impulsar una baixada d'impostos als veïns "no té cap sentit" i, a més, l'alcaldessa va demanar un avançament de la recaptació dins de les taules de diàleg creades amb els alcaldes. Una petició, per cert, que de manera unànime han recolzat tots els sectors socials, empresarials i sindicals en les taules de diàleg: injectar liquiditat.

Per a Sales, "l'alcaldessa d'Onda ha actuat amb lleialtat institucional i va demanar un avanç de recaptació dels diners que els propis *ondenses paguen en impostos" pel que "criticar-la per aquest motiu és poc menys que absurd". El portaveu considera que "a més, criticar a un alcalde perquè vol baixar els impostos no té cap sentit i més amb la gravetat de la crisi econòmica que es dibuixa en l'horitzó".

El portaveu ha assenyalat que "a més, Santiago Agustí s'equivoca en la forma perquè no es pot usar la Diputació i a un diputat d'Hisenda per a atacar als alcaldes, al contrari, la institució ha d'usar-se per a ajudar als alcaldes" i ha instat al president de la Diputació a "recapacitar i posar ordre en la Diputació i treballar a favor dels 135 municipis de Castelló, sense sectarismes i amb lleialtat institucional".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana