Diputaci髇 CS: La Diputaci obrir un termini extra de 12 dies per a sol穕icitar subvencions esportives quan finalitze l'Estat d'Alarma


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195515_121245/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195515_121245/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | Deportes | 19-05-2020
La Diputaci obrir un termini extra de 12 dies per a sol穕icitar subvencions esportives quan finalitze l'Estat d'Alarma

La diputada provincial d'Esports, Tania Ba駉s, ha informat que els t鑓nics del seu departament ho tenen tot disposat per a reprendre el proc閟 de tramitaci de subvencions quan finalitze l'Estat d'Alarma. S髇 ajudes a les quals s'accedeix a trav閟 de set l韓ies espec韋iques que compten amb una dotaci pressupost鄏ia global de 2.185.000 euros, la tramitaci dels quals va haver de ser suspesa el passat 14 de mar arran de la publicaci del Reial Decret que declarava l'Estat d'Alarma.

L'aplicaci d'aquesta figura constitucional va determinar que quedaren suspesos i interromputs els terminis per a la tramitaci dels procediments de les entitats del sector p鷅lic, donant-se la circumst鄋cia que en aqueix moment ja estava obert el per韔de de presentaci de sol穕icituds que hauria d'haver finalitzat el 26 de mar. Ba駉s explica que 玞om quedaven 12 dies de termini, la qual cosa farem una vegada que finalitze l'Estat d'Alarma 閟 obrir un nou de 12 dies perqu ning resulte perjudicat. Del que es tracta 閟 de 玸er 鄃ils i de garantir la igualtat d'oportunitats.

Les ajudes a les quals es refereix la diputada d'Esports s髇 per a clubs nacionals i internacionals amb activitat esportiva anual, grans esdeveniments esportius, beques per a esportistes, entitats sense 鄋im de lucre que organitzen circuits d'esport popular, despla鏰ments d'esportistes, ajuntaments de menys de 3.000 habitants que organitzen esdeveniments en el medi natural i clubs d'esport adaptat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana