Diputaci髇 CS: Jos Mart anima a participar en el XXI Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195553_121279/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195553_121279/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | Cultura | 24-05-2020
Jos Mart anima a participar en el XXI Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado

El president de la Diputaci, Jos Mart, i la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, animen a la participaci en el XXI Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado per a obres escrites en valenci que convoquen la Federaci de Colles de Castell, la Llibreria Babel i Un鄏ia Edicions. Es tracta d'un certamen que la instituci provincial patrocina amb 3.000 euros.

Mart ha destacat la consolidaci i l'arrelament d'aquest premi que 玞ompleix el doble objectiu de promoure la promoci de la literatura en valenci i de difondre la figura d'un dels nostres autors de refer鑞cia.

Per part seua, la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha assenyalat que 玡l tradicional suport de la instituci a aquesta mena de cert鄊ens enforteix la decidida aposta per la normalitzaci lingstica que ha empr閟 el nou equip de govern de la Diputaci, amb l'adopci de diverses mesures, entre la qual ha destacat l'adhesi a la Xarxa P鷅lica de Serveis Lingstics Valencians. 獷n els 鷏tims mesos, ha dit, 玸'ha incrementat l'鷖 del valenci en les comunicacions internes i externes de la Diputaci蠡.

Els participants en el XXI Premi de Narrativa Breu Josep Pascual Tirado hauran d'enviar a la Llibreria Babel abans del 24 de juny de 2020 per cuatriplicat els seus treballs originals, in鑔its i escrits en valenci, a doble espai i per una sola cara. L'extensi m韓ima ser de 75 p鄃ines i la m鄕ima de 130, en lletra Times New Roman 12.

La comunicaci del text guanyador es realitzar el 8 d'octubre de 2020, vespra del 9 d'octubre, dia de la Comunitat Valenciana. El lliurament s'efectuar el 18 de novembre de 2020, al voltant de l'aniversari de la primera edici de la novella穕a Tirant lo Blanch, de Joanot Martorell.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana