Diputaci髇 CS: La Diputaci garanteix la celebraci del Festival de Teatre Cl鄐sic de Pen韘cola 'amb totes les mesures de seguretat'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195554_121280/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | Cultura | 24-05-2020
La Diputaci garanteix la celebraci del Festival de Teatre Cl鄐sic de Pen韘cola 'amb totes les mesures de seguretat'

El Festival de Teatre Cl鄐sic de Pen韘cola se celebrar enguany adaptant-se a la nova realitat del coronavirus. Tot i que inicialment estava prevista la seua realitzaci a principis del mes de juliol, la direcci i la Diputaci de Castell, principal valedora del certamen, han decidit posposar-lo dues setmanes, establint finalment com a dates de les representacions del 17 al 31 de juliol. Com de costum, el castell del Papa Lluna ser l'epicentre d'aquest festival, que enguany arriba a la seua 23 edici.

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha explicat que se seguiran i compliran totes les normes de seguretat, "tant les oficials que marquen les autoritats sanit鄏ies com les que creguem oportunes". La principal mesura 閟 que es reduir l'assist鑞cia presencial a les actuacions que se celebraran en el pati d'armes per tal de respectar, d'aquesta manera, les mesures de distanciament social. Aix no impedir que cap persona que ho desitge puga gaudir de les actuacions "de les companyies de m閟 alt nivell de l'Estat, ja que s'habilitar un espai web on poder seguir totes les actuacions en l韓ia des de qualsevol part del m髇 per a suplir la reducci de l'aforament".

La programaci s'est redefinint actualment per la impossibilitat d'algunes companyies teatrals a assistir en les noves dates fixades per l'organitzaci i s'est avaluant tamb com adaptar les obres a les noves possibilitats. "La previsi 閟 que la cartellera amb totes les actuacions s'anuncie en q黣sti de setmanes", ha informat Sanz.

"Amb la celebraci del festival, una volta finalitzat el proc閟 de desescalada, volem donar-li una gran empenta a la cultura en una de les seus formes m閟 pures. Estem segur que, a pesar de tot, el festival ajudar a moure l'economia local i provincial, tot i les dif韈ils circumst鄋cies que estem travessant".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana