Diputación CS: El PP proposa crear un magatzem provincial a material de protecció davant possibles rebrots


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195603_121327/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 28-05-2020
El PP proposa crear un magatzem provincial a material de protecció davant possibles rebrots

El Partit Popular de Castelló ha plantejat, dins de les mesures a favor de la província de Castelló, la creació d'un magatzem provincial amb material de protecció davant possibles rebrots del Covid-19.
Tal com ha explicat el diputat del PP, David Vicente, “si alguna cosa hem aprés d'aquesta pandèmia és que la prevenció és una necessitat i que les administracions com la Diputació han de previndre amb temps possibles situacions de risc”.
El diputat ha assenyalat que “encara que esperem que no siga així, és cert que alguns experts parlen de la possibilitat d'un rebrot de la pandèmia d'ací a uns mesos, per la qual cosa pensem que l'experiència en aquest cas ha de ser un grau” i per això, “pensem que comptar amb un magatzem de material de protecció, amb EPIS i màscares seria de gran ajuda per als 135 alcaldes de la província”. “És el moment de pensar en gran i en les necessitats reals que té la província”.
El grup popular, dins de les propostes que ha fet, també ha demanat que siga la institució provincial qui assumisca el cost d'aquest material “ja que fins al moment han exercit de mers intermediaris”. El diputat popular recorda que “hem demanat que les ajudes cobrisquen també la compra d'un altre material de protecció, com a mampares de metacrilat anticontagi, cambres termogràfiques de mesurament de temperatura i termòmetres de mà, material homologat (EPIS) i productes de neteja”, ha assenyalat ja que “hi ha ajuntaments que no tenen capacitat econòmica per a assumir aquests costos”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana