Diputación CS: José Martí insta a la ciutadania 'continuar sent rigorosos' en el compliment de les mesures en la Fase 2


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195619_121340/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 30-05-2020
José Martí insta a la ciutadania 'continuar sent rigorosos' en el compliment de les mesures en la Fase 2

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha mostrat la seua satisfacció per la decisió de les autoritats sanitàries de permetre als 135 municipis de la província avançar cap a la Fase 2 de la desescalada, encara que manté el seu missatge de "cautela" per a continuar avançant cap a la nova normalitat "i no fer passos arrere".

Per a José Martí, aquesta Fase 2 "serà sens dubte important per a recuperar de manera gradual l'activitat econòmica i social de les nostres empreses i dels nostres ciutadans i ciutadanes". En aquest sentit, insisteix que "cal continuar sent rigorosos en el compliment de les mesures de protecció sanitària, d'higiene i de distanciament social, perquè només amb prudència i respecte a les normes podrem aconseguir curt termini la Nova Normalitat".

El president de la Diputació, que té un especial record cap a les famílies de les persones mortes pel *coronavirus i cap al "treball extraordinari" que estan realitzat els sanitaris, destaca la "responsabilitat i implicació que han tingut tots els ciutadans i ciutadans, perquè gràcies a això estem aconseguint bons resultats per a frenar la corba de contagis". Una responsabilitat "que ha de ser la tònica en la Fase 2 per a no perdre aquesta senda positiva, perquè el perill de rebrots continua sent ací i no hem d'oblidar-lo".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana