Diputaci髇 CS: Diputaci i CEEI Castell髇 mantenen oberta la convocat騬ia del Programa 襯bita fins al 19 de juny


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195633_121353/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 31-05-2020
Diputaci i CEEI Castell髇 mantenen oberta la convocat騬ia del Programa 襯bita fins al 19 de juny

El Programa 襯bita d'acceleraci empresarial que impulsa la Diputaci de Castell junt amb el CEEI Castell髇 tancar el pr騲im 19 de juny el termini de presentaci de propostes per a la seua tercera edici, despr閟 d'ampliar-se dos mesos el per韔de inicial per la crisi de la Covid-19.

Aix, els projectes empresarials encara tenen tres setmanes per a entregar les seues candidatures a aquest certamen que compta amb 100.000 en premis cash i completament 'equity free' per donar suport a la projecci de les idees innovadores en aquests moments.

Per al diputat de Promoci Econ騧ica, Ocupaci i Internacionalitzaci, Pau Ferrando, 玪'emerg鑞cia sanit鄏ia ha evidenciat que la nostra societat s'enfronta cont韓uament a reptes inesperats que demanen, ara m閟 que mai, mirades alternatives i solucions creatives al mercat.

La convocat騬ia est oberta a empreses i projectes de tot el territori nacional i es dirigix a dos tipus de beneficiaris. D'una banda, a empreses en fase 'Seed' (llavor) i 'Early Stage' (etapa primerenca) de qualsevol sector, amb un model de negoci ja testat o molt definit i amb un m鄕im de cinc anys d'antiguitat des de la seua constituci i/o des de l'inici d'activitat.

Per l'altra, a persones emprenedores que, en el moment de la convocat騬ia, encara no hagen constitu飔 la societat mercantil, per que donen d'alta la mateixa en el termini m鄕im d'un mes des de la data en qu reben la notificaci que han sigut seleccionats per a l'entrevista personal pr鑦ia a la decisi final sobre els 10 participants.

L'ess鑞cia del programa passa per la posada a la disposici d'aquestes 10 empreses seleccionades un itinerari de suport i formaci altament qualificat per desenvolupar tot el seu potencial competitiu. Les sessions de treball tindran lloc enguany del 3 de setembre al 3 de desembre, mes en qu tamb tindr lloc el lliurament de premis.

Els 100.000 previstos en premis es repartiran entre les cinc empreses guanyadores dels Premis 襯bita, a ra de 20.000 'equity free' per a cadascuna, la qual cosa suposa la dotaci m閟 gran d'un programa d'acceleraci a Espanya. Al final del trajecte, tots els participants optaran a finan鏰ment dels seus projectes a trav閟 del Club d'Inversi d'襯bita.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana