Diputaci髇 CS: L'Arxiu de la Diputaci repr閚 les consultes presencials amb especial atenci a la protecci de l'usuari


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195661_121380/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputaci髇 CS | General | 03-06-2020
L'Arxiu de la Diputaci repr閚 les consultes presencials amb especial atenci a la protecci de l'usuari

Consultar l'immens fons documental de l'Arxiu de la Diputaci, el m閟 gran de la prov韓cia de Castell, ser de nou possible de forma presencial a partir de dem dimecres. Amb l'entrada a la fase 2, la corporaci provincial ha adaptat les normes d'acc閟 a les instal穕acions de l'avinguda de la Vall d'Uix de Castell a la nova normalitat amb l'objectiu de garantir la seguretat tant del personal de la casa com dels usuaris del servei.

Per a accedir-hi, l'interessat haur de concertar la seua cita pr鑦ia a trav閟 del web de l'Arxiu. Per aquesta no 閟 l'鷑ica novetat. La diputada responsable, Ruth Sanz, ha explicat que s'acotar el nombre de persones presents a les instal穕acions: "Com que la majoria de persones que hi accedeixen ho fan per motivaci investigadora hem delimitat l'鷖 a una sola persona per dia, a ra de 10 materials documentals per visita". L'horari d'obertura ser de 9 a 13 hores, una hora menys de l'habitual, ja que a partir de l'hora de tancament es procedir a la neteja i desinfecci de tot l'espai. En cas que la persona usu鄏ia, per motius de treball, haja d'estar m閟 d'una jornada, ho haur de comunicar al personal del servei.

A banda d'aquestes mesures de protecci, la diputada ha informat que s'ha acordat fer obligatori l'鷖 de mascareta i de guants durant tota l'estada i l'aplicaci d'una quarantena de 10 dies per al material utilitzat. "S'exclour d'igual manera l'鷖 del material inform鄑ic del centre i la consulta de material especial, com pergamins, fotografies o microfilms per l'alta sensibilitat i fragilitat del material".

Cal destacar que l'Arxiu de la Diputaci, a banda de la modalitat presencial de nou reinstaurada, ofereix a la xarxa bona part del seu fons documental sense restriccions d'acc閟 i disponible a qualsevol hora del dia. En cas de necessitar el document de cos present, tamb es poden sol穕icitar c騪ies digitals de documents, sent l'鷑ica opci d'enviament la telem鄑ica.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana